Спокойна почивка на българското черноморие?

Дали наистина може да намерите такова нещо в родните курорти?

Всеки българин знае големите градове и курорти за летния сезон. Естествено, сред тях са и с.Лозенец, Тюленово, някои малки плажове и други. Популярните курорти имат два основни проблема – претъпкани са и са претъпкани. Веднъж, защото едва може да си намерите място в хотел или хостел, и още веднъж, ако изобщо си намерите, то навсякъдеще е препълнено. Вие сте дошли със семейството си, само с приятелка или малка компания и искате малко повече спокойствие и приключения за вас и компанията с която сте? Дали сте избрали правилния курорт?

Има няколко основни варианта в избора на локация за лятна почивка – в епицентъра на купона или около него. Искате да нощувате в средата на курорта или имате кола и нямате проблем да не пиете всяка вечер, защото сте шофьора. Естествено, всяко от тези неща си има своите предимства и недостатъци. Ако искате да сте в центъра, няма да вървите много до плажа, но ще платите повече и ще има повече шум около вас. Ако пък сте извън курорта, ще трябва да пътувате повече и пак може да похарчите същата сума. Всичко опира до правилната оферта.

Но вероятно много пъти вече сте чели подобно нещо, какво различно можем да ви кажем ние?

Ако сте семейни, искате спокойствие или просто усамотение с близки и приятели, изберете курорт, който не е пренаселен. Лозенец, Тюленово, Тузлата и много други са доста добра опция при подобно търсене през лятото. За хората с личен превоз, това е още по-добър вариант, защото българското черноморие има разнообразни места за посещение на всеки 10-на километра. Може да посетите толкова много места само за един ден. Не взимайте и хотел или стая близо до главен път, ако шумът е голям проблем за вас. Дори голям хотел може да се окаже лош избор – голям хотел е равен на много хора, а многото хора правят шум, още повече ако имат малки деца.

Но, ако вие сте млади хора, искате да се забавлявате, искате да пиете дозори и да не вървите 10км. до вкъщи, вземете си хотелска стая близо до дискотеката. Българското черноморие е подходящо за всякакви туристи – млади купонджии и почиващи възрастни. Ако искате да разберете какво може да намерите, като игри за децата, ще трябва да разгледате другите ни статии, където може да видите всякакви забавления за летния сезон.