Да си починем, както само ние можем – Южното Черноморие и неговите богатства

В последно време, когато хората се доближават все повече до така чаканата отпуска, все повече ориентират своите планове за почивки на море през 2017 към Южното Черноморие. Разбира се, и Севера има своите предимства и привърженици, тъй като българските морски курорти са едно от най-големите богатства на страната ни, привличащи стотици чуждестранни туристи и спомагащи за развитието на икономиката.

Ако все още нямате ясна представа кой или кои курорти да посетите по време на вашата лятна почивка през 2017, то ще се опитаме да улесни избора ви.

Перлата на Южното Черноморие е Бургас. Град, курорт или по-скоро курорт от градски тип, Бургас е красив, с невероятни плажове, където определено можеш да си починеш. Има от всичко по-малко, така че без съмнение няма да скучаете, дори когато не сте на плажа.Ако решите да потърсите оферти за море 2017, не пропускайте да разгледате предложенията за настаняване на хотели в Бургас. Гостоприемството и чудесните условия ще ви изненадат приятно.

Друго предпочитано от чужди и родни туристи градче, е Китен. Той привлича мнозина със своите топли южни води, фин пясък, чист плаж и прекрасни климатични условия. Доста хора го предпочитат и заради достъпните цени, на които собствениците на хотели посрещат своите гости и предлагат висококачествено обслужване. Там, комфортът ви е гарантиран. Освен това, градчето се слави с богато културно наследство и по-любознателните от вас ще могат да разгледат и множеството забележителности там. Според сайта за оферти с почивки Onfire.bg,предложенията за море през лято 2017 в Китен са много търсени и предпочитани от голяма част от българите.

Интересен факт е, че до Китен има пътека, дълга 5 км, които по-смелите извървяват пеша, достигайки до друга южна морска перла – Приморско. От една страна фитнес, от друга – разходка, по време на която може да видите удивителни марскигледки и пейзажи, а приключението ви е в кърпа вързано.

Друго уютно и спокойно място, което хората избират за своите почивки на море през 2017 по Южното Черноморие, е Синеморец. По-точно, ви препоръчваме да посетите района на устието на река Велека. Там, реката е заградена от пясъчна коса, а гледката е просто изумителна. Докато се наслаждавате на красивия плаж и топлото море, там може да се натъкнете и на още стотици видове птици, като корморани, например. В Синеморец има много защитени видове, които са част от атракциите там. Освен тях, туристите могат да разгледат и невероятните скални образувания, част от които са Гълъбите, Разделената канара и Сфинксът. Хотелите в Синеморец предлагат чудесни условия за почивка на морето, релакс и интересни морски спортове.

Ще завършим с едно изключително кътче, наречено Къмпинг Градина, разположено близо до Созопол. Изключително чисто, красиво и спокойно място, популярно с 3-километровата плажна ивица. Водите са кристални, климатът- прекрасен, а обстановката – идеална за почивка. Това е най-големият български къмпинг на българското Черноморие и според Onfire.bg може би ще бъде най-търсения къмпинг за оферти море 2017. Притежава общо около 550 места за палатки и каравани, и предлага страхотни условия за кайтсърф, катамаран и уиндсърф.

Разбира се, има още много местенца, където бихте могли да си починете като Царево, Лозенец, Черноморец и Ахтопол, където да се насладите на своето дългоочаквано море през лято 2017.Тук може да създадете невероятни спомени със семейството и приятелите си. Щом се разтърсите, пред очите ви ще се появят куп страхотни оферти за море 2017 в сайта на Onfire.bg, които едновременно ще затруднят и улеснят избора ви за дестинация през лятната ваканция.